sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Halpaa maanantaita ja laiskaa laskiaista

Näin sunnuntain ratoksi. Viime aikoina Porin laitamien kirppikset ovat enemmän tai vähemmän pursunneet jos jonkinmoista materiaa, tässä muutamat sämplet tuoreimmista löydöistä.Vyö kierrätyskeskuksen laarista, hintaa siinä 0,10€ paikkeilla, ehkä maailman hienoimman värinen farkkupaita (nepparit!) Sisätorilta eurolla.Kierrätyskeskuksesta löytyneen marsipaanirasian uusi ura penaalina. Kolisee kivasti laukussa, muttei enää tuoksu marsipaanilta (pettymys sinänsä). Ehkei ihan kaikkea luksusta voi odottaa viidellä sentillä saavansa kuitenkaan.Adidaksen reppu oli hyväkuntoisuudessaan yllättävämpää luokkaa, eikä 10€ tuntunut järin pahalta sijoitukselta kun tarvetta selkärepulle on. Haflöfsin päivärinkkaan ei jostain kumman syystä ole edelleenkään varaa.

Cheap mondayn (lievästi isot) farkut kierrätyskeskuksesta eurolla. Olin jo hyvää vauhtia löytymässä marsipaanikippani kanssa kassalle, kun kyseinen pääkallo sattui silmiin elämää suuremman denimröykkiön seasta.

Ennen kukonaskeleesta tuli vain masentavasti mieleen windows 95. Nyt kannan sitä paidassani. Niin se mieli vaan muuttuu. Hyllymeren antia viidelläkymmenellä sentillä.

Loppuun vielä perinteen kunnioitusta pienellä muunnoksella. Kookoslaskiaispullat! Pidempi korsi tarjoaa mahdottoman hyvän vegaanisen peruspullataikinan, joka soijakermavaahdon ja mansikkahillon kera taipuu pulkkamäkeenkin kuljetettavaksi. Epäkesko olemus lienee toissijaista, veitsikäsi yrittää ensi kerralla skarpata lakkien leikkaamisessa. Olisittepa nähneet toissapäiväiset täytetyt paprikat!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti