maanantai 5. marraskuuta 2012

PikakelauksellaViimeksi esittelin vähän viime aikojen lankahankintoja muun muassa. Tekaisinpa Muita ihania -blogista bongatun syyspipon illan ratoksi noista värkeistä, vaikka itse haaste menikin sivusuun. Kavennukset tein miten parhaaksi näin ja osasin ja muistin kun ohje ei sattunut olemaan juuri oikealla hetkellä käden päädyssä, eli sillä puikon alusta kaksi oikein yhteen -tyylillä. Piparikuvio on varsin makoisa ja äärettömän nopeatekoinen, näitä pitää kilkatella joululahjaksi useampia, ainakin väriyhdistelmäiä ruskea-keltainen ja ruskea-vaaleanpunainen haluaisin vielä mahdollisesti kokeilla.


Olen muuten miettinyt uutta pitkäkestoista projektinpoikasta, nimittäin käsityöpäiväkirjaa. Kyseessä olisi siis vihkonen, johon voisi kerätä erinäisiä ohjeita lehdistä ja kirjastosta kahmituista kirjoista sekä suunnitelmia tulevista töistä, laganpätkiä, näytetilkkuja... Vähän niinkuin hyödyllinen skräppikirja. Tai inriillife-blogi. Miltä kuulostaa? Onkohan jollain mahdollisesti tapana pitää lukua töistään tällä tavalla? Mielestäni jokin käsinkosketeltava muistiontapainen olisi kätevä apu - langanpätkien tuntua tai huovutusvillan hajua kun on niin vaikea sähköisesti välittää.

Niin ja lisäksi olen ihan täpinöissäni ensi viikonlopun Tampereen reissusta. Toivottavasti päästään käväisemään Kerässä ja ehkäpä myös Vohvelikahvilassa. Tarkoituksena olisi niin ikään raidata myös jokin askartelukauppa uusien teippien toivossa. Niitä tarvittaisiin erääseen tulevaan teehen liittyvään projektiin, josta lisää myöhemmin. Jos niitä teippejä on löytyäkseen.

Ei muuta, rouheaa alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti