perjantai 9. marraskuuta 2012

Blängbling

Päätinpä sitten pitkästä aikaa nähdä vähän vaivaa kynsieni eteen. Ennen tämä oli jokaviikkoista puuhaa mutta nyt, syystä tai toisesta, ei ole tullut noiden kanssa niin näperreltyä. Enemmän pitäisi, sen verran rentouttava harraste kyllä on. Näillä siis osallistun Annan aarteiden bling bling -arvontaan, toivottavasti kimallukseni on riittävällä tasolla. Bongasin Miyon hilelakan jo aikoja sitten Colour me! -blogista, ja tänään sitten vihdoin kipaisin sen mukaani Seppäläpästä. Hyvin toimi, sopii näin "juhlakauteen", joka kylläkään ei ole juurikaan juhlintaa sisältänyt. Lisänä vähän kirpparilta kahmittuja korukiviä, bläng! Lisäksi jälleen keramiikkakurssin aikaansaannoksia, ensimmäinen engobe kokeiluni! Tuollainen Totokaelo -inspiroitunut koru tuli siis pyöräytettyä jämäsavista, olen ihan tyytyväinen. Yksinkertainen, kivan värinen klöntti pidettäväksi yksinkertaisten rättejen kanssa. Piristää arkea kummasti kun saa kantaa lempiväriään (yhtä niistä ainakin) kaulassa. Korurintamalla jatketaan; hamahelmistä ja kumilangasta väsäämäni koru valmistui kylläkin jo vähän aikaa sitten, mutta nyt saan vihdoin aikaiseksi esitellä senkin. Joten, tässä on, ta-dah! Kuvio voisi toki olla monimutkaisempikin, mutta eipä sitä nyt aina voi ekalla kerralla jaksaa ajatella. Vai mitä? Idean näpistin täältä.


 Ja ettei ihan helpoksi menisi, niin uutta pitsineuletta pukkaa. Vielä puolet jäljellä, huh! Jos tämä tulevaisuudessa valmistuu, saatte ehkä tietää mikä se loppujen lopuksi on. Ai niin, ja taustalla toiminut aurinkolamppu on rakkautta näin iltojen pimentyessä. Vaikkei sitä saisikaan käyttää ilta kuuden jälkeen. Mutta hyvä kutomisvalo on hyvä. Piste.Kivaa viikonloppua ja isäisää isäenpäivää, minä poikkean Tampereelle.

3 kommenttia:

 1. jes, makeet blingkynnet!!! :D mutta nyt kyllä huomio kiinnittyi tuohon sinun keramikkaakurssin tuotokseen. miten upea!!! vau :) kiva kun osallistuit kilpailuun, onnea arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia paljon! Itsekin tykkäilen, pitäisi varmaan tehdä kokonainen sarja noita erivärisinä.

   Poista
  2. kannatetaan!!! on se vaan hiano :D

   Poista