maanantai 3. marraskuuta 2014

Palmikoita puikoilla

 Ja niin lähtee jälleen kerran käyntiin uusi viikko. Halloween tuli vietettyä vauvan villatakin kappaleita yhdistellessä. Tässä se nyt on, ensimmäinen ilman pyöröpuikkoa (toisin sanoen osista) tehty villatakkini, ta-daa! Ohje on  täältä  ja lankana teeteen merinovillainen Sara. Lankaa kului noin kolme kerää, mikä oli mielestäni aika vähän vaikka toki tuo koko 12-18 kk onkin aika pieni.  En oikein osaa päättää onko tämä nyt kiva vai ihan floppi, kaipa sen lahjaksi joten kuten kehtaan antaa.


 Nähtäväksi jää mahtuuko lahjan saajan päälle vai meneekö ensi vuodelle ristiäislahjaksi. Nuo palmikot, jotka siis kulkevat hihoissa molemmin puolin ja samoin napituslistalla ovat kyllä aika kivoja (ja myös kiinnostavia neulottavia), mutta väri ei oikein ehkä lopulta olekaan juuri se mitä etsin. Lisäksi napit olisivat voineet olla puuta tai kookoksen kuorta, mutta nuo olivat nyt ainoat juuri käsillä olevat. No, ne voi kuitenkin aina vaihtaa halutessaan.


Toinen tuotos oli erään illan päähänpisto kokeilla perunalla kuvioiden painamista kankaaseen. Lisäksi ompelin elämäni ensimmäisen tyynyliinan, johon sitten näitä perunapainannan alkeita harjoittelin. Sopii kivasti meidän muuten vaaleaan makkariin. Vaikka yleensä olenkin turhia koristetyynyjä vastaan on niitä silti jo kolme päässyt kertymään. Muttakun Ikea ja joululahjoina saadut jutut, pakkohan niitä on käyttää.

  

Tyynyliina on tosiaan tuollaista vetoketjullista mallia, sellainen tuli ensimmäisenä mieleeni ja vetoketju sattui valkoisen puuvillakankaan ja kangasmaalien lisäksi löytymään kotoa, ainoastaan leimasinperunat ja pieni 40x40cm tyyny piti käydä lähi-Prismasta hakemassa. Vetoketju pitkälti määräsi kuvioiden värimaailman, mutta mielestäni tämä on oikein hyvä: pirteä muttei psykedeelinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti