lauantai 19. toukokuuta 2012

Viikkarin Kyläjuhlaa

 Kyläjuhlien alkuosa siis saatettu menestyksekkäästi Vohvels-kahvilan avästämänä loppuun. Ehdittiin myös kiertämään muutamat pihakirppikset (löytöpostaus tulossa) ja jättämään sokeriset graffitti-jäljet Viikkarin maaperään. Ja kuluttamaan mahtavan Elli Maanpään taidekioski konseptia kolmella tilauksella, joista jokainen miellytti silmää ja idearikkaudellaan hippokampusta. Kiitos tästä mahtavuudesta tänäkin vuonna Viikkarin väelle, tällaista toimintaa kaivattaisiin Poriin (ja koko Suomeen siinä sivussa) lisää.

Mutta ensin muutama Baggu unelma Katokosta. Vielä joskus, ehkäpä? 25 euroa rikkaampana kenties, hyvinkin.


 Elli Maanpään taidekioski oli jo pelkkänä konseptinakin niin tydellisen kutkuttava, ihana, lumoava, inspiroiva, autenttinen ja nostalginen että luukullakoettiin valtaisia ilon ryöppyjä. Puhumattakaan tuotoksista!

 Viimeisimmät kynnet, feat 3D räpellys ensikertaa: askartelutimangit. Pohjalakkaus tosiaan toteutettu perus-ombretyyliin: valkoinen pohja, jolle tuputellaan sienellä kontrastiväriä. Tutoa ja tarkempaa tulosta täältä, Syl and Samin loistoblogista. Niin ja timangien ja kynsiliiman päälle päällyslakkaa, paljon. Lainehtimalla.Pihakirppisten antia, josta lisää myöhemmin. Pitkästä aikaa löytyi jopa omaan jalkaan sulautuvat kengät. Oikeastaan kahdetkin, kuten huomata saattaa. (Fyi, ruudulliset ja ei-niin-juhlavatlähtivät lopulta mukaan, 3€).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti