torstai 31. toukokuuta 2012

Kasvupäivä

Nyt ne kasvaa! Ja niin että multa pöllyää. Basilika pisti parastaan ja pukkasi lehdet sunnuntaiksi, jolloin saatiin soijarouhemoskaan (=kasvismoussakan versio nro. asdf) basilikat omasta puskasta. Myös chili, kesäkurpitsa ja paprikat versovat varsin mukavasti. Persilja ihmetyttää, sekin on tehnyt työtä käskettyä kasvamisensa kanssa mutta mihin ihmeeseen sitä käyttäisi, kun ei oikein lihaa tule "nautittua". Ehdotuksia otetaan vastaan!
 

Kauan keskeneräisenä norkoillut baskeri/pipo kasvatti myös tupsun ja pääteltyi. Melkein itsestään. Luulin jo että kesä tuli ja pipa jäisi ensitalven lumiksi, mutta kyllä jälleen +9c keleillä kelpaa suojata korvat. No pyöräillessä ainakin.
 
 Kasvava yritys! Ensimmäinen virallisesti myyty korupari.

Vaaterepertuaarikin laajeni kertaheitolla viidellä tekstiilillä + kengillä kun pääsin raidaamaan Porin teatterin puvustamon kirpputorin. Näiden (neliöpilkku-paita ja sopivasti kuluneet herrain kengät, mites ne valmiiksi käytetyn näköiset Converset olikaan) lisäksi löytyi tosiaan Reima-merkkinen duffelitakki, kunnon villavekkihame ja niin paljon minttujäätelön värinen hame että jätskibaari Vohvelin vastaavakin kalpenisi. Ja mainossedän äänellä - "kaikki tämä vain viisi euroa!"Eipä muuta, kasvatellaan. Niin ja lauantain jälkeen tieossa kuvia yo-juhlalahjuksista, stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti