sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Kesä koittaa neulojallekin

Muutama aika on jälleen vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta. Neuleita on valmistunut tasaisella tahdilla kesän aikana, tässä muutama uusin. Molemmissa neuleissa on paljon samaa: ovat samaa lankaa, menivät lahjaksi ja toimivat rentouttavina välipalatöinä isommissa urakoissa, jotka odottavat vielä julkistusta. 

Tämän pienen villatakin unohdin esitellä kun se vielä oli ajankohtainen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Kyseessä on pienempi ja puuvillaisempi Harvest - sama takki joka nähtiin alkuvuodesta aikuisten koossa täällä blogin puolellakin. Koska villis meni liikkuvaiselle parivuotiaalle, lisäsin takkiin napit kiinni pitämään. Pohdin myös josko olisin saanut jotenkin integroitua hupun kaavaan mutta en pikaisesti keksinyt hyvää tekniikkaa, joten päädyin hylkäämään idean. Lankana toimi Novitan Miami.Jollain tapaa koko takissa on vähän Havaji-fiilis, ehkä ne on nuo napit ja vihreä väri. Toinen lahjaksi mennyt Miami-neule oli huivi, johon tykästyin niin paljon että nyt on jo samankaltainen itseä varten puikoilla. Eiku-huivi oli todella kiva neuloa, juuri sellainen television katselu neule jota kaipasinkin tähän väliin. Olen ennen tehnyt enimmäkseen Baktus-mallisia kolmiohuiveja, jotka alkavat jo tuntumaan vähän puuduttavilta. Siksi olikin kiva vaihtaa mallia, varsinkin kun lopputuloksena oli sekä lahjansaajaa että itseä mielyttävä huivi. 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tuo reunapitsi on omaan silmääni tosi nätti. Nirkkoreunaa tein sellaiset kaksi tuntia, silmukoita kun oli tuossa vaiheessa muutama. Seuraavaksi esittelen varmaankin raidallisen ja ainaoikeinneuleisen version tästä huivista, josta on niin ikään myös tulossa oikein mukavan näköinen.


Nyt odotellaan innolla ensi viikonlopun Jyväskylän reissua, jolloin suuntaan Titityyn järjestämille neulefestareille. Aikomuksena olisi hankkia langat uuteen neuleprojektiin, josta lisää ehkä ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti