maanantai 3. joulukuuta 2012

Aarteita ja arkkuja

Vähän aikaa sitten esittelin keskeneräisyyttä, josta kasvoikin nopsaan valmis tekele. Ohje on Suuri Käsityö -lehden numerosta 8/2012. Langaksi oli suositeltu jotain ihan muuta kuin tätä Langin lankaa, mutta eipä tuo haitanne vaikka vähän eri näköinen tulikin kuin mallista.

Keepin valmistuttua ja talven valloitettua maat ja mannut heräsin siihen kylmään tosiasiaan (get the pun? ehe), etten omista yhtään tekeleeseen mätsäävää pipoa. Asia korjattiin eilen illalla, kun virittelin Novitan ohjeen mukaan samaa palmikkoteemaa noudattelevan päähineen. Kaverina katsottiin Prinsessa ja sammakko, en muistanut kuinka paljon rakastankaan Disney-leffoja. Tästä tuli oikeastaan ihan kiva ja lämmin, paksu palmikkokuvio kuumottaa kivasti korvia.


Sitten vielä yksi kirpparilöytö, jolle myin sydämeni kolmella eurolla; aarrearkku! Ja kaikesta päätellen vanha sellainen. Tuo kiinnitysmekaniski on jotain niin nannaa sisäiselle insinöörilleni että ei mitään rajaa. Lisäksi pidän aivan älyttömästi tuosta materiaalista, joka on niin kiiltävää että siitä voi melkeinpä peilailla itseään jos tarve iskee. Kaikin puolin aika messevä löytö, ellen sanoisi.
Huomenna Helsinkiin Studia -messuille ja katsastamaan pääkaupunkiseudun lumitilanne. Tui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti